Atelier Elisabeth

Iconen atelierCursus icoon schilderen

Atelier Elisabeth verzorgt icoonschildercursussen. Nieuws over deze cursussen vindt u op deze pagina.

Schildercursus Doetinchem

Op veler verzoek organiseert Atelier Elisabeth in de week van 3 t/m 7 juli 2017 een icoonschildercursus in de Willibrordabdij te Doetinchem. De cursus is primair voor beginners. U kunt kiezen uit twee iconen: aartsengel Michaël of Gabriël op een plank van 20×25 cm.

Inbegrepen in de cursus zijn vier overnachtingen in de Abdij in, een eenpersoonskamer met douche en toilet en alle maaltijden. Ook het gebruik van klein materiaal (pigmenten en penselen) is inbegrepen. De plank (€ 25,00) dient ter plekke betaald te worden.

Kosten: € 530,00 per persoon. Inschrijfgeld € 35,00. U bent verzekerd van een plaats als het inschrijfgeld betaald is. Bij annulering wordt het inschrijfgeld alleen terugbetaald als het lukt uw plaats door een andere deelnemer te vullen. Lakenpaketten (onderlaken, laken, sloop, twee handdoeken en twee washandjes) zijn beschikbaar voor € 10,00, maar u kunt ook eigen beddengoed en handdoeken meenemen.

Heeft u geen behoefte aan een cursus maar wilt u wel in alle rust en stilte kunnen schilderen? Het is ook mogelijk om voor € 350,- gebruik te maken van de ruimte die wij gereserveerd hebben in Willibrordsabdij te Doetinchem.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen via e-mail iconenatelier.elisabeth@gmail.com