Atelier Elisabeth

Iconen atelier
icoonschilderweek in Heiloo

Category : Iconen schilderen · by jan 22nd, 2018

Van 20-24 augustus 2018 organiseren wij een schilderweek in Bedevaartsoord Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo. Dit is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. De naam Heiloo is een samentrekking van de woorden ‘Heilig’ en ‘Loo’. ‘Loo’ betekent in Oudnederlands ‘bos’.

Voor deze week is geen schilderervaring nodig. Je kunt les krijgen of zelfstandig schilderen. We hebben plaats voor 7 deelnemers. Er zijn 5 eenpersoonskamers beschikbaar en 1 tweepersoonskamer. Alle kamers hebben douche en toilet.

Voor meer informatie over deze icoonschilderweek kun je contact opnemen via e-mail iconenatelier.elisabeth@gmail.com of telefonisch (Elisabeth 06 29940282 of Johanna 06 40655892).

SHARE :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *